Het uniform

De drumband

Het uniform van de drumband bestaat uit een blauwe polo met opdruk 'Koninklijke Harmonie St.-Cecilia Rollegem", een sweater met het logo van de harmonie en een zwarte broek. Daarnaast is het aanbevolen om grijze sokken en zwarte schoenen aan te trekken.
Sinds 5 jaar hebben de leden van de drumband een nieuwe polo en een pet. De drumband ziet er nog sportiever uit.

De harmonie

10 jaar geleden kreeg de harmonie een vernieuwd kostuum. Het uniform bestaat uit een wit hemd met blauwe epoletten en een bordeau das. Het uniform bestaat ook uit een broek met een bordeau streep aan de zijkanten, met daarboven een kostuumvest. Alsook bij de drumband, is het bij de harmonie gewenst om grijze kousen en zwarte schoenen aan te trekken tijdens de uitstappen.

De Dominootjes

De Dominootjes hebben als uniform een oranje polo met daarop het logo van de Dominootjes en een jeansbroek. Daarnaast doen ze ook zwarte schoenen met grijze kousen aan.